Hosťom na turné Michaela Malarkeyho bude nová hviezda, Micah Erenberg

13.11.2019
Hosťom na turné Michaela Malarkeyho bude nová hviezda, Micah Erenberg

Sprevádzať na európskych koncertoch ho bude nový objav Kanady - Micah Erenberg. Vstupenky za predpredajovú cenu 23,- EUR sa predávajú exkluzívne na Listocheck.sk - https://listocheck.sk/detail/michael-malarkey-ba

          Po nahratí druhého plnohodnotného albumu v UK Michael oznámil svoj návrat do hudobných klubov, aby predstavil fanúšikom nové piesne. Kariéru začínal v punkových a hardcorových kapelách, kedy sa učil hrať na gitare. K herectvu sa dostal náhodou, keď sa v 20.tich rokoch zamiloval do divadla a šiel študovať herectvo do Londýna. Známym sa stal predovšetkým postavou Enza v seriáli Upírske denníky. Jeho debutový sólový album Mongrels v roku 2016 napísal retrospektívne. V textoch vyjadruje svoje pocity, nálady a sú až intímnou výpoveďou jeho života.

Hosťom na turné bude Micah Erenberg, ktorý za posledný rok získava v Kanade čoraz väčšiu reputáciu.

Micah Erenberg je multiinštrumentalista, spevák a skladateľ. Štýl jeho tvorby siaha od poetického až po pôvabne srdcervúci. Neustále hľadá spôsoby ako objaviť umenie skladania piesní prepojením textov, fascinujúcich melódií a výrazných hudobných aranžmánov. Koncerty Erenberga a jeho kapely sú známe hudobnými sólami a tým, že do nich v rámci jamovania včleňuje zvuky elektrického orgánu a bicích, ktoré tak vytvárajú ďalšie zvuky. Vďaka hudobným detailom s osobnými interakciami s publikom sa mu v Kanade podarilo predstavenia vypredať.

 Love Is Gonna Find You je názov Micahovho druhého albumu, ktorý vydal v októbri. Album vnesie poslucháčov do pocitu lahodného uspokojenia, malebnej osamelosti ako všestrannej túžbe po ľudskom spojení cez svoje príbehy o vytriezvení, dažďom nasiaknutých ránach a hľadaní niečoho väčšieho, než sme my sami.

Ďalšie správy