Permanentka na rok 2025
Program Stanice Žilina Záriečie a Novej synagógy na rok 2025 na jednom lístku!* Celoročná perma
Žilina
Program Stanice Žilina Záriečie a Novej synagógy na rok 2025 na jednom lístku!* Celoročná perma
Program Stanice Žilina Záriečie a Novej synagógy na rok 2025 na jednom lístku!* Celoročná perma
Opäť otvárame obľúbený výtvarkový kurz pre najmenších a ich rodičov / starých rodičov / tety / ujov
Vo výtvarkovom ateliéri od 16. septembra 2025 začína nový školský rok Výtvariek pre deti. Infor
📖 Najväčšia literárna udalosť na strednom Slovensku, ktorú organizuje občianske združenie ZLF v spol
Začiatok o 18.00 na Hlinkovom námestí a záver na Stanici. Pri príležitosti Svetového dňa
Hudobník a cestovateľ, ktorý sa jedného dňa rozhodol dať výpoveď v dobre platenej práci „ajtýčkára“
Najkávovejšie podujatie v Žiline je späť! Už po piatykrát sa stretneme v Novej Synagóge v Žili
Aj vy milujete kávu?Tak príďte k nám do Žiliny.Po roku sa kávoví nadšenci opäť stretnú na Žilin
Máte doma veci, ktoré nepoužívate? Knihy, ktoré nečítate, hračky s ktorými sa nik nehrá, o
Stretnutie určené všetkým, ktorí chcú objavovať architektúru inak – prostredníctvom spoločnej tvorby
Spoločne sa budeme prechádzať po útrobách bývalej Stoličkovej továrne, jednej z najstarších martinsk
Spoločne sa budeme prechádzať po útrobách bývalej Stoličkovej továrne, jednej z najstarších martinsk
Krátke prezentácie vystupujúcich súvisiace s premenou architektúry, urbanizmu či verejného priestoru
Spoločne preskúmame konkrétne miesta v meste, ktoré vplývajú na našu každodennú skúsenosť – či už ju
Mnohí Martinčania a Martinčanky mimoriadne kvalitnú funkcionalistickú budovu GVPT navštevovali prakt
V Martine v roku 2021 prebehol výskum a katalogizácia umeleckých diel umiestnených v jeho verejnom p
Budova niekdajšej Strednej zdravotníckej školy v Martine patrí medzi významné historické a kultúrne
Včelár Michal Butek z občiansleho združenia Včelnica Mallifera nám porozpráva o chove včiel, svojej
Predstavte si, že aj v školskej jedálni si môžete vybrať jedlo, pri ktorého vzniku netrpelo žiadne z