„Lucie Bílá v Tatrách“ v nedeľu 18. 8. 2018 na Štrbskom Plese

24.7.2019
„Lucie Bílá v Tatrách“ v nedeľu 18. 8. 2018 na Štrbskom Plese

Vďaka diváckemu úspechu projektu „Lúčnica v Tatrách“  v roku 2017 a „Kubo v Tatrách“ v roku 2018, spoločnosť Feeling spol. s r.o. v spolupráci s obcou Štrba aj tento rok prináša pod skokanské mostíky na Štrbskom Plese do srdca Vysokých Tatier jedinečný koncert Lucie Bílej.

Tohtoročný projekt „Lucie Bílá v Tatrách“ sa bude konať  na mieste, kde sa v roku 1970 na MS v lyžovaní prišlo pozrieť takmer 100.000 ľudí.

Vstupenky online tu

V nedeľu 18. augusta 2019 tu zaspieva Lucie Bílá. 

Vo veľkolepom koncerte spoločne s kapelou Petra Maláska uvedie svoje najväčšie hity i prekvapenia pre divákov na výpravnom pódiu s veľkou obrazovkou.

Súčasťou podujatia budú aj tradičné sprievodné podujatia, ako “Spievanie okolo plesa”, či

"Úvodný program" podtatranských  folklórnych súborov a skupín.

Záštitu nad podujatím prevzal starosta obce Štrba – pán Michal Sýkora.

Lucie Bílá je už dlhé roky absolútne najpopulárnejšou speváčkou v Českej republike a je mimoriadne obľúbená a úspešná aj na Slovensku.

Vďaka svojmu mimoriadnemu talentu,  humoru,  bezprostrednému vystupovaniu, ale i zmyslu pre pomoc tým, ktorí ju naozaj potrebujú, patrí medzi najpopulárnejšie a najobľúbenejšie osobnosti svojej krajiny. Určite aj vďaka týmto faktom je mnohonásobnou držiteľkou prestížnych ocenení – televíznych cien TýTý,  Českého slávika,  Cien akadémie populárnej hudby a mnohých ďalších významných ocenení.

Bola hviezdou väčšiny významných muzikálov českej scény ,akými boli Bedári, Záhrada rajských potešení,  Dracula,  Krysař, Excalibur, Láska je láska, Elixír života, alebo nezabudnuteľných legendárnych muzikálov Johanka z Arcu a Carmen, či Sestra v akci.

Lucie Bílá vydala niekoľko sólových albumov, s ktorými úspešne dobýja rebríčky hitparád a jej hity ako „Ave Maria", „Láska je láska", „Trouba", „eSeMeS" či „Miluji tě" pozná takmer každý.

Vo filme sme mohli Lucii Bílou vidieť napríklad v úspešnej rozprávke “Princezna ze mlejna”, vo filmoch “Král Ubu”, “Čas dluhů” alebo v televíznom rozprávkovom seriáli “O ztracené lásce”. 

Z  jej televíznej tvorby nemôžeme vynechať autorský program “Lucie na Bílo”, alebo

najsledovanejší program českých televíznych staníc  “MISS Desetiletí”, ktorý moderovala s humorom a bravúrou sebevlastnou.

Lucie Bílá pravidelne účinkuje po celom Slovensku, ale v Tatrách je to jej prvý veľký koncert. 

 V roku 2018 uviedla aj v  Bratislave veľkolepý Vianočný koncert, na ktorý jej navrhoval kostýmy špičkový slovenský módny návrhár Boris Hanečka:  “Spolupracovať s Luckou bola zábava, výzva aj veľká zodpovednosť.  Verím, že sa mi to podarilo a možno pre ňu pripravím aj špeciálne šaty na koncert do Tatier”.

Vstupenky online tu

Ďalšie správy